Malzeme Listesi:
3 Su Bardağı Soğuk Su
5 Yemek Kaşığı Nişasta
1 Çay Bardağı Limonlu Naneli Lezzo
Ara Kreması İçin
4 Su Bardağı Süt, 6 Yemek Kaşığı Un
1,5 Yemek Kaşığı Nişasta
7 Yemek Kaşığı Şeker
1 Portakal Rendesi
1 Paket Vanilya
1 Yemek Kaşığı Tereyağı
1 Paket Bisküvi
Hazırlanışı: Tencerenin içine su ve lezzo ve nişasta karışımını ekleyin kaynatın. Diğer tarafta krema malzemelerini vanilya ve tereyağı en sona bırakarak pişirin. En son tereyağı ve vanilyayı katıp yağ eriyene kadar çırpın.
Borcam tepsiyi ıslatın dibine ara kremanın yarısını dökün, üzerine bisküvileri dizin. Üzerine kremanın diğer yarısını dökün en son lezzo karışımını pastanın üzerine dökün. 3-4 saat bekletip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun!!
Borcam tepsiyi ıslatın dibine ara kremanın yarısını dökün, üzerine bisküvileri dizin. Üzerine kremanın diğer yarısını dökün en son lezzo karışımını pastanın üzerine dökün. 3-4 saat bekletip servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun!!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder