MALZEMELER LISTESI :
2 tepsi Kırma Böreği icin Malzemeler:
8 Adet yufka
Yarım kg Lor
4 adet yumurta
1 kg Yoğurt
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
Tuz
8 Adet yufka
Yarım kg Lor
4 adet yumurta
1 kg Yoğurt
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
Tuz
HAZIRLANISI:
ÖNCELIKLE PEYNIR VE INCE DOGRANMIS MAYDOMOZ ;YARIM CAY BARDAGI SIVIYAGI ILE BIRLIKTE KARISTIRILIP IYICE EZILIR
YUFKAMIZI TEZGAHTA SERELIM PEYNIRLI HARCDAN SÜRELIM UC UCA GELECEK SEKILDE KATLAYALIM ELIMIZLE BÜZDÜRÜP BICAK ILE KESELIM YAN YANA GELECEK SEKILDE TEPSIMIZE DIZELIM ÜZERINE YOGURT KARISIMI DÖKÜLÜR ÖNCEDEN ISITILMIS 180 DERCEDEKI FIRINIMIZDA ÜZERI KIZARANA KADAR PISIRELIM
AFIYET OLSUN !!!!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder