4 Mayıs 2013 Cumartesi

Çikolata ağacı Tarifi


Malzeme Listesi:


125g margarin
125g seke
2 yumurt
100g un
Çay Kaşığı  kabartmatozu
25g kakao
2 yemek Kaşığı süt
krema icn Malzeme Listesi:
250g krema
200g labnepeyniri
100 g seker
Hazırlanışı: 2 adet konserve kutusunu yaglayin ve yagli kagit yerlestirin
margarin ve sekeri mixer ile cirpin sonra elenmis un,kabartmatozu ,süt ve kakoyu ekleyin tekrar karistirin 
hazirladigimiz kek hamurunu konserve kutularina paylastirin 180C firinda pisirin
üzeri icin kremayi seker ile cirpalim ve labne peynirini ekleyelim tekrar karistiralim
sogumus olan keki 1 cm kalinliginda keselim aralarina kremayi sürelim ve birlestirelim kalan kremayi üzerine ve yanlarina sürelim üzerine hazir cikolata sosu gezdirip servis yapabilirsiniz Afiyet olsun!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder