Rote Grütze Pastası Tarifi
Malzemeler:
500 gr. Waffel
500 gr. Topfen ( labne peyniri )
500 gr. Schlagobers ( krema)
250 gr. Creme fraiche
500 gr. Rote grütze
2 paket vanilya şekeri
4 yemek kaşığı şeker
Hazırlanışı:
Waffel tepsiye dizilir
Ayri bir yerde schlagobers vanilya şekeri ve şeker krema sertleşene kadar mixer ile cırpılır
Hazir olan kremaya tahta kaşık ile topfen ve creme fraiche eklenir ve karistirilir
Kremanin yarisini waffelin ilk sirasina sürülür sonra üzerine 1 sira waffel dizilir artakalan kremayi üzerine sürdükten sonra rote grütze sürülür
en az 3 saat en fazla 1 gece bekledikten sonra pastamiz yemeģe hazir
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder