20 Nisan 2016 Çarşamba

Rote Grütze Pastası Tarifi

Rote Grütze Pastası Tarifi



Malzemeler:
500 gr. Waffel
500 gr. Topfen ( labne peyniri )
500 gr. Schlagobers ( krema)
250 gr. Creme fraiche 
500 gr. Rote grütze 
2 paket vanilya şekeri
4 yemek kaşığı şeker

Hazırlanışı:

Waffel tepsiye dizilir 

Ayri bir yerde schlagobers vanilya şekeri ve şeker krema sertleşene kadar mixer ile cırpılır

Hazir olan kremaya tahta kaşık ile topfen ve creme fraiche eklenir ve karistirilir

Kremanin yarisini waffelin ilk sirasina sürülür sonra üzerine 1 sira waffel dizilir artakalan kremayi üzerine sürdükten sonra rote grütze sürülür

en az 3 saat en fazla 1 gece bekledikten sonra pastamiz yemeģe hazir

Afiyet olsun 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder